Пропускане към основното съдържание

Исмет видя странен камък в планината до България – електроуред на 20 000 години е!!! Ето снимки!

Исмет видя странен камък в планината до България – електроуред на 20 000 години е!!! Ето снимки!
By IndexInfo

Древен трансформатор на 20 000 години е бил намерен на територията на Косово, в района на Шар планина. На странния предмет се натъкнал фотографа-изследовател Исмет Смайли миналата година.

Той бил заинтригуван от камъка, защото забелязал, че в него е вградена електромагнитна намотка.

Впечатление му направило, че медният проводник не просто е свързан с камъка чрез оплитане, а представлява едно цяло с него.

Сякаш камъкът е бил разтопен, за да му бъде придадена необходимата форма за създаването на трансформатор.
Описвайки мистериозния камък, Смайли разкрива, че той има изолация, направена от материал, какъвто не е открит в околността, пише факти.бг.

От едната страна на мистериозния камък има изпъкнали линии, описващи кръг, които също са разтопени в камък като самата бобина.

От другата му страна пък има 4 симетрично разположени отвора, които най-вероятно представляват дупки за проводници и събират енергия от трансформатора, обяснява още неговият откривател.

Според Смайли, този загадъчен артефакт би могъл да изясни много неща по отношение на произхода на човешката цивилизация или да постави нови въпроси пред учените.

Това би могло да се случи ако камъкът официално бъде изследван от учени, които да потвърдят факта, че това е електрически трансформатор, създаден преди 20 000 години.



March 29, 2019 at 11:14AM
via The Mainline https://ift.tt/2FC7iF3

Коментари

Популярни публикации от този блог

6 типа МЪЖЕ, които не са подходящи за вас

Ако искате да бъдете щастливи и да намерите истинската любов, не мислете, че всеки мъж, появил се в живота ви, е точно този, за когото копнеете.   Всъщност  много мъже са просто жаби, които не си заслужава да целувате  – а и дори да го направите, те  определено няма да се превърнат в принцове .  Колкото и очарователен да ви изглежда един представител на силния пол, това може да е само  привидно . Така че бъдете умни и малко предпазливи, защото „опасности“ дебнат от много страни. Под опасности имаме предвид съществуването на  няколко типа мъже , които колкото и невероятна усмивка или пък чувство за хумор да имат, са всичко друго, но  не и подходящи за вас . Вие копнеете за любов, но със сигурност няма да я получите от тях. Ето защо бъдете особено категорични в отказа си, когато попаднете на някои от следните типове мъже: Господин „Невинаги съм свободен“ Той живее в същия град като вас, но почти не намира време, в което да се видите?  Отговаря само на някои от обаждани

Замразете лимон и мед и кажете сбогом на туморите, диабета и затлъстяването

Замразете лимон и мед и кажете сбогом на туморите, диабета и затлъстяването By editor2 Всеки знае за предимствата на цитрусовите плодове и още повече за ползите от лимоните. Без тях е трудно да си представим живота. Лимоните са богати на витамини и антиоксиданти и все още са достъпни през цялата година. Но знаете ли, че тези ярки плодове могат да бъдат още по-полезни? И днес ще ви кажем точно какво трябва да се направи за това.   Ползите от лимоните за тялотоЛимоновият сок, вода с мед и лимон, само пресен лимон със захар са рецепти, използвани във всеки дом. Този плод е станал повече от обикновено. Много е известно за неговите полезни свойства. Освен че е най-богатият източник на витамин С, той съдържа много минерали: магнезий, калций и калий. Лимон  – естествено средство, което подобрява имунната система. Той е и един от най-мощните антиоксиданти. Употребата на този плод увеличава способността на организма да пречиства кръвта и кръвоносните съдове. Но, както се оказа, замр

Сексуалните проблеми при жените и мъжете

  Здравейте! Искам да споделя някои лични наблюдения,а също така и професионално организирани проучвания за сексуалните дисфункции при жените и при мъжете. Както виждате тези проблеми се отнасят и за двата пола. Според пълен анализ на данни от едно цялостно проучване на сексуалността при жените и при мъжете се стига до следните резултати:   Повече от 40% от жените и 30% от мъжете редовно нямат желание за секс,не могат да постигнат оргазъм или страдат от други сексуални проблеми. Този анализ е базиран на широк обхват от интервюта на 1,749 жени и на 1410 мъже.   От интервюираните жени липсата на желание за секс е бил 22%,а други 14% са се оплаквали,че имат проблем да се възбудят.   Общо 26% са казали,че редовно не изпитват оргазъм,а други 23% са казали,че секса не им доставя никакво удоволствие.   При мъжете 21% са се оплаквали,че получават много бърза еякулация, а 5% са заявили,че имат проблеми с постигане на ерекция. Общо 14% са казали,че нямат интерест за секс,