Пропускане към основното съдържание

Причините да започнеш да ѝ готвиш

Причините да започнеш да ѝ готвиш
By IndexInfo

Причините да започнеш да ѝ готвиш

Истинският мъж трябва да може да готви. Забрави популярното сказание, че от една жена се изискват 70 неща – 69 и да готви. Благодарение на всички кулинарни предавания, както и самия Ути в началото, всяка една жена се е надявала да се прибере вкъщи и да види наредена маса. От една приятелка сме чували много пъти, че винаги се е възбуждала от мъже с големи… ножове, които буквално барабанят по дъската за рязане. Като по-силният пол, не трябва да се изненадваш, когато овладееш кулинарията по-добре от милото. Модерният мъж се научи да прави мусаката на мама, ракията на тате, филето Елена на дядо и други много сериозни качествени мезета, изпивали по една къща в кръчмата. После се чудете защо човек вече се прибира със секс робота вкъщи. Има обаче много позитиви на това да бъдеш кулинар и сега ще ти издадем тайната:


Младите дами не могат да готвят

Явно са пропуснали това качество, докато са се опитвали да бъдат независими, силни, феминистки и каквото още си спомниш. Може би вече не е модно, против религията им е, а може да е и нещо друго, никой няма как да отговори на всичко това. Така става, след като всички сложиха короните и се обявиха за принцеси – една грешница не остана да завърти мусакичка или баница, пък после къде отишли истинските мъже. Пък и е трудно за една млада жена да опознае изкуството на кулинарията, ако всяка вечер излиза със 7 различни човека, може спокойно да не мисли за хладилника и калориите. Та не очаквай, че ще имаш сандвич за закуска, не очаквай нищо, оправяй се сам, така е най-добре за всички. 

Възбуждащо е за жените

Когато изучиш тайните на нещо по-засукано като вечеря, жените започват да го оценяват. Не сме сигурни какво толкова вълнуващо има в приготвянето на лазаня, например, но след сватбените трепети, романтичната домашна вечеря, в която поиш кушутата с вино, докато гледа какво твориш на плота я мотивира да си фантазира и други работи. Довечера може да не пълниш само чушките и пирожките. Когато плащаш за вечерята, автоматично я поставяш на пиадестал, все пак не си ловецът, който цял ден гони сърната, за да си мислиш, че си направил нещо. Започнеш ли да готвиш, демонстрираш съвсем различна идея и композиция. Тогава доказваш, че си полифоничен в уменията си, справяш се сам и освен това приготвяш нещо лично за нея. Попитай всяка една от твоите прелести, колко пъти някой ѝ е готвил и ще се изненадаш. После се чуди защо Гордън Рамзи има толкова деца. Освен това не трябва да забравяме, че вечерята е само на метри от спалнята, та след това винаги можеш да кажеш, че е късно да се прибира с таксита и най-добре да остане тук. Така де, опасно е да се разхожда навън под влиянието на вино, може да вземе грешни решения, например да иде на концерт на Цеца или друга чалга тръпка.

Няма да станеш дебел

Истината е, че кулинарът е като художник, много добре знае как да нарисува Мона Лиза, но когато няма да има публика, продава малки композиции за 50-100 лева. Добрата новина е, че дори и в този момент, като капитан на кухнята, имаш специална възможност да сготвиш нещо прилично и така да поддържаш талията. Така няма да попаднеш в мрежата на жената, която ще готви вкусно, само да те накара да напълнееш и да не можеш да избягаш. Остани красив, дръж я под напрежение! 

Колкото повече домашни вечери, толкова повече домашни вечери

Нека бъдем откровени, когато сготвиш на една жена, никога не я оставяй да мие чиниите първа. Свърши всичко и така я дръж изцяло под свой контрол. Първо ще демонстрираш тоталната си независимост и второ – винаги след това ще е готова да ги измие, макар и да си първа писта и противник. А и още нещо – сготвиш ли вкусно, автоматично заявяваш, че няма с какво да те държи. И тук идва следващата много свещена истина – получаваш правото да спестиш по-бързо пари за голямо турбо. Все пак знаеш колко струва романтиката в заведение и колко вкъщи. Пък и там как ще дава акъли на готвачите? Няма просто шансове!



February 27, 2019 at 04:24PM
via The Mainline https://ift.tt/2ITJbXt

Коментари

Популярни публикации от този блог

6 типа МЪЖЕ, които не са подходящи за вас

Ако искате да бъдете щастливи и да намерите истинската любов, не мислете, че всеки мъж, появил се в живота ви, е точно този, за когото копнеете.   Всъщност  много мъже са просто жаби, които не си заслужава да целувате  – а и дори да го направите, те  определено няма да се превърнат в принцове .  Колкото и очарователен да ви изглежда един представител на силния пол, това може да е само  привидно . Така че бъдете умни и малко предпазливи, защото „опасности“ дебнат от много страни. Под опасности имаме предвид съществуването на  няколко типа мъже , които колкото и невероятна усмивка или пък чувство за хумор да имат, са всичко друго, но  не и подходящи за вас . Вие копнеете за любов, но със сигурност няма да я получите от тях. Ето защо бъдете особено категорични в отказа си, когато попаднете на някои от следните типове мъже: Господин „Невинаги съм свободен“ Той живее в същия град като вас, но почти не намира време, в което да се видите?  Отговаря само на някои от обаждани

Замразете лимон и мед и кажете сбогом на туморите, диабета и затлъстяването

Замразете лимон и мед и кажете сбогом на туморите, диабета и затлъстяването By editor2 Всеки знае за предимствата на цитрусовите плодове и още повече за ползите от лимоните. Без тях е трудно да си представим живота. Лимоните са богати на витамини и антиоксиданти и все още са достъпни през цялата година. Но знаете ли, че тези ярки плодове могат да бъдат още по-полезни? И днес ще ви кажем точно какво трябва да се направи за това.   Ползите от лимоните за тялотоЛимоновият сок, вода с мед и лимон, само пресен лимон със захар са рецепти, използвани във всеки дом. Този плод е станал повече от обикновено. Много е известно за неговите полезни свойства. Освен че е най-богатият източник на витамин С, той съдържа много минерали: магнезий, калций и калий. Лимон  – естествено средство, което подобрява имунната система. Той е и един от най-мощните антиоксиданти. Употребата на този плод увеличава способността на организма да пречиства кръвта и кръвоносните съдове. Но, както се оказа, замр

Сексуалните проблеми при жените и мъжете

  Здравейте! Искам да споделя някои лични наблюдения,а също така и професионално организирани проучвания за сексуалните дисфункции при жените и при мъжете. Както виждате тези проблеми се отнасят и за двата пола. Според пълен анализ на данни от едно цялостно проучване на сексуалността при жените и при мъжете се стига до следните резултати:   Повече от 40% от жените и 30% от мъжете редовно нямат желание за секс,не могат да постигнат оргазъм или страдат от други сексуални проблеми. Този анализ е базиран на широк обхват от интервюта на 1,749 жени и на 1410 мъже.   От интервюираните жени липсата на желание за секс е бил 22%,а други 14% са се оплаквали,че имат проблем да се възбудят.   Общо 26% са казали,че редовно не изпитват оргазъм,а други 23% са казали,че секса не им доставя никакво удоволствие.   При мъжете 21% са се оплаквали,че получават много бърза еякулация, а 5% са заявили,че имат проблеми с постигане на ерекция. Общо 14% са казали,че нямат интерест за секс,