Пропускане към основното съдържание

Хороскоп на Анджела Пърл за март-4 зодии ще спечелят финансово благополучие

Хороскоп на Анджела Пърл за март-4 зодии ще спечелят финансово благополучие
By IndexInfo

Първият месец на пролетта е време на пробуждане и надежди за промени в онези сфери на живота, които ще ви накарат да изпълните вашите съкровени желания.

Дали март ще бъде положителен месец за всеки от нас? Или може би ще трябва да се опитате да докажете своята стойност, таланти и възможности пред съдбата?

Днес сме подготвили за вас, скъпи читатели, точен и подробен хороскоп за първия месец на пролетта от възхитителната Анджела Пърл. Това са нейните прогнози, които се сбъдват и помагат на много хора!

Овен
Първият месец от пролетта е отличен период за изпълнение на много задачи и възстановяване на реда както в мислите, така и в плановете за бъдещето.

След 5 март някой от миналото ще ви помни (бивш съпруг, стар приятел, съученик) и ще иска да възобнови общуването.
Това е чудесно време да се отървете от ненужните неща: дали почистване на къщата или изключване на токсични хора от живота ви. Благоприятно време за пътуване до места, където вече сте били. От 5 до 28 март се опитайте да избягвате големи покупки.

 

Телец
Ще се притесняваме в началото на март: очакват ви няколко напрегнати дни. Вероятни са проблеми с работата, а настроението в този момент няма да бъде най-доброто. Но трудният период няма да продължи дълго!
Втората половина на март обещава някои приятни събития в личния ви живот. Ще намерите хармония и спокойствие и накрая оставите много съмнения в миналото.

 

Близнаци
През март за Близнаци може да настъпи промяна в кариерата,  или да променят статута си. Това е благоприятен период за пътуване и изграждане на основата на семейния живот.
Средата на месеца ще донесе неочакван доход, който си струва да похарчите за себе си, за да подобрите здравето си и да подобрите настроението си.

 

Рак
На 2 март планетата Венера навлиза в 8-ми дом на Рак, а този дом означава – пари. А това означава, че финансово всичко ще бъде наред. От средата на месеца ще бъде възможно да пътувате в чужбина. Възможен международен бизнес или среща с чужденци.
Голямо време за учене (чужди езици, уроци по тенис с треньор, готварски курсове …). Моля, имайте предвид, че по време на ретроградния период на Меркурий е по-добре да се въздържате от вземане на важни решения за вас и да не се опитвате да започнете нови начинания.

 

Лъв
През март неженените Лъвове ги очакват нови запознанства, срещи, покани за ресторанти и театри, много романтика; преход към ново ниво в отношенията. Семейните Лъвове ще преживеят хармония в брака. Това е чудесен период за втори меден месец.
Първият пролетен месец е благоприятен за установяване на ред във финансите, както и за погасяване на кредити, ако има такива. Възможно е да получите парична сума или финансова помощ.

 

Дева
Накрая, микроклиматът ще бъде подобрен в работата. По отношение на здравето, бъдете внимателни: не преяждайте преди лягане и не стойте много на едно място. Обърнете внимание на начина си на живот, навиците и ежедневния режим: необходимо е да възстановите реда тук, за да не се отрази на вашето благополучие.
Основната тема пред март за Девите са отношенията. Може би събиране с партньор от миналото, както в любовта, така и в бизнеса. Настроението ще бъде чудесно почти целия месец!

 

Везни
Звездите препоръчват на Везните през март 2019 г. да приемат комплименти от другите. Вашият чар и способността да убеждавате ще донесе не само морално удоволствие, но и ще ви помогне да се възползвате.
Странно, но през март 2019 г. Везни ще получат най-голяма радост не от забавления, разходки или пътувания, а от домашен уют, който между другото ще бъдете щастливи да създадете със собствените си ръце. Всички вътрешни проблеми ще бъдат решени като с магия.

Скорпион
Март може да бъде месец на любовта за Скорпион. Ще има нови творчески идеи, за които е много важно да се обърне внимание и накрая да започне да действа.
Време е Скорпионите да мислят за бъдещето и да им дават приоритет. Тези, които решат да създадат семейство и да имат дете, ще имат късмет.

 

Стрелец
Стрелците ще ги очакват интересни търговски оферти, които ще дадат тласък на велики неща. Звездите съветват да не бъдете мързеливи и да давате всичко 100%, тогава хората ще оценят вашите заслуги.
През март представители на тази зодия ще бъдат загрижени за въпроси, свързани с недвижими имоти или жилище. Дори е възможно да се преместите на по-удобно място.

 

Козирог
През март 2019 г. Козирогът, както винаги, в упорита работа върви към целта си. Въпреки това, може да има някои трудности по време на работата. Опитайте се да не си разваляте настроението. В крайна сметка, врагът ще напусне играта и след това нещата ще вървят като часовников механизъм.
През втората половина на месеца си струва да установите ред в документите си. Здравето ще се подобри, финансите ще се увеличат.

 

Водолей
През първия месец на пролетта Водолей ще търси свобода и много от тях ще планират пътуване. Темата за финансите и ценностите ще излезе на преден план. Възможни са нови идеи по отношение на приходите.
Също така този период е благоприятен за възстановяване на връзките, било то отдавна изгубено приятелство или среща със съученици. Влиянието на ретроградния Меркурий ще позволи да се получи нов облик във всяка сфера. Може би вашето мнение по някои въпроси ще се промени.

 

Риби
Това е основният месец за Риби, защото за този период повечето от представителите на този красив знак на зодиака изпадат в депресия.
Март ще накара Рибите да обърнат внимание на своите таланти и да се поставят на първо място. Много от тях ще променят стила или дори името си. Важни въпроси ще бъдат свързани с личния живот. Опитайте се да посветите възможно най-много време на своя съучастничка, това ще донесе хармония и топлина във вашата връзка.

 

РЕДАКЦИОНЕН СЪВЕТ

На 7 март 2019 г. Уран накрая се премества в Телец за цели 7 години (до 26 април 2026 г.), което означава, че влиянието му върху всеки от знаците на зодиака се очаква да бъде дълго и сериозно.

Предлагам да знаете какви промени се очакват през този период . Благодарение на съветите на Анджела Пърл можете да постигнете успех и щастие в различни области на живота!

Тази година пристигането на пролетта ще бъде отбелязано с ретрограден Меркурий, който ще продължи от 5 март до 28 март. През този период не трябва да подписвате никакви договори, да започвате нов бизнес и да правите големи покупки. Необходимо е да надценявате и преразглеждате живота си, за да го изградите по най-благоприятен начин.

Споделете тази полезна прогноза с хора, скъпи за вас. Пожелавам ви само положителни промени и пролетно настроение, нека всичко да е наред! 



February 27, 2019 at 04:26PM
via The Mainline https://ift.tt/2TlMcUm

Коментари

Популярни публикации от този блог

6 типа МЪЖЕ, които не са подходящи за вас

Ако искате да бъдете щастливи и да намерите истинската любов, не мислете, че всеки мъж, появил се в живота ви, е точно този, за когото копнеете.   Всъщност  много мъже са просто жаби, които не си заслужава да целувате  – а и дори да го направите, те  определено няма да се превърнат в принцове .  Колкото и очарователен да ви изглежда един представител на силния пол, това може да е само  привидно . Така че бъдете умни и малко предпазливи, защото „опасности“ дебнат от много страни. Под опасности имаме предвид съществуването на  няколко типа мъже , които колкото и невероятна усмивка или пък чувство за хумор да имат, са всичко друго, но  не и подходящи за вас . Вие копнеете за любов, но със сигурност няма да я получите от тях. Ето защо бъдете особено категорични в отказа си, когато попаднете на някои от следните типове мъже: Господин „Невинаги съм свободен“ Той живее в същия град като вас, но почти не намира време, в което да се видите?  Отговаря само на някои от обаждани

Замразете лимон и мед и кажете сбогом на туморите, диабета и затлъстяването

Замразете лимон и мед и кажете сбогом на туморите, диабета и затлъстяването By editor2 Всеки знае за предимствата на цитрусовите плодове и още повече за ползите от лимоните. Без тях е трудно да си представим живота. Лимоните са богати на витамини и антиоксиданти и все още са достъпни през цялата година. Но знаете ли, че тези ярки плодове могат да бъдат още по-полезни? И днес ще ви кажем точно какво трябва да се направи за това.   Ползите от лимоните за тялотоЛимоновият сок, вода с мед и лимон, само пресен лимон със захар са рецепти, използвани във всеки дом. Този плод е станал повече от обикновено. Много е известно за неговите полезни свойства. Освен че е най-богатият източник на витамин С, той съдържа много минерали: магнезий, калций и калий. Лимон  – естествено средство, което подобрява имунната система. Той е и един от най-мощните антиоксиданти. Употребата на този плод увеличава способността на организма да пречиства кръвта и кръвоносните съдове. Но, както се оказа, замр

Сексуалните проблеми при жените и мъжете

  Здравейте! Искам да споделя някои лични наблюдения,а също така и професионално организирани проучвания за сексуалните дисфункции при жените и при мъжете. Както виждате тези проблеми се отнасят и за двата пола. Според пълен анализ на данни от едно цялостно проучване на сексуалността при жените и при мъжете се стига до следните резултати:   Повече от 40% от жените и 30% от мъжете редовно нямат желание за секс,не могат да постигнат оргазъм или страдат от други сексуални проблеми. Този анализ е базиран на широк обхват от интервюта на 1,749 жени и на 1410 мъже.   От интервюираните жени липсата на желание за секс е бил 22%,а други 14% са се оплаквали,че имат проблем да се възбудят.   Общо 26% са казали,че редовно не изпитват оргазъм,а други 23% са казали,че секса не им доставя никакво удоволствие.   При мъжете 21% са се оплаквали,че получават много бърза еякулация, а 5% са заявили,че имат проблеми с постигане на ерекция. Общо 14% са казали,че нямат интерест за секс,