Пропускане към основното съдържание

Любовен хороскоп за уикенда: ако сте РАК или ДЕВА ще отворите сърцето си, ВЕЗНИ сигурност в отношенията

Любовен хороскоп за уикенда: ако сте РАК или ДЕВА ще отворите сърцето си, ВЕЗНИ сигурност в отношенията
By IndexInfo

Уикенда ще усетим несигурност относно желанието да бъдем близо до някого. Свобода срещу близост.

Желанието да експериментирате в любовния живот може да е краткотрайно и в крайна сметка незадоволително или разочароващо.

Овен

Уикендът ще премине гладко за родените под този знак. Ако случайно възникнат конфликтни ситуации, свързани най-вече с финанси, то бързо ще ги разрешите с малко повече разговори.

Телец

Изпитвате прилив на любов. Някаква вътрешна убеденост ви нашепва, че това е човекът за вас, което несъмнено оказва влияние на цялостното ви настроение през почивните дни.

Близнаци

Ако се налага да взимате някакви важни решения, ще съумеете да намерите идеалния компромис, който да удовлетворява както вас, така и половинката ви. Партньорът ви ще влезе в ролята на източник на мъдрост и добри съвети.

Рак

Иска ви се нещата да се случват на мига. Бъдете търпеливи, защото любовните взаимоотношения са специални и може да отнемат повече време докато се развият.

Лъв

Ще имате нужда да изразявате любовта си към любимия. Помислете какво би го зарадвало, някакъв малък жест. Той също ще е в романтично настроение.

Дева

За пръв път от много време ще отворите сърцето си, без да се чувствате несигурни и уязвими. Ще споделите страховете и мечтите си, а партньорът ще бъде ваша подкрепа.

Везни

През уикенда ще ви се случи нещо, което ще вдъхне сигурност в отношенията си. Това може да бъде решение за покупка на дом, дългоочаквано пътуване или нещо друго.

Скорпион

Скорпионите ще се чувстват по-освободени да говорят с половинката си относно желанията си – не само в живота, но и в леглото. От друга страна, магнетизмът ви ще е доста силен и няма да бъде изненада, ако някои желания се сбъднат още през уикенда.

Стрелец

Готови сте да премълчавате неразбирателствата и съмненията си, което няма да се отрази положително на любовта. Понякога е по-добре просто да продължите сами напред.

Козирог

През уикенда умът ви няма да е на любовна вълна. В главата ви ще се въртят само работни ангажименти и графици, което не е изненада за вас.

Водолей

Любовният ви живот ще бъде пряко свързан със социалния през почивните дни. Ще имате нужда да сте сред хора, живот, смях и шум, а половинката да е до вас.

Риби

Ще имате нужда да се концентрирате върху вътрешния си свят и да го „подредите“. Ето защо може би ще искате да прекарате уикенда в усамотение.



January 26, 2019 at 02:54PM
via The Mainline http://bit.ly/2MDGtU8

Коментари

Популярни публикации от този блог

6 типа МЪЖЕ, които не са подходящи за вас

Ако искате да бъдете щастливи и да намерите истинската любов, не мислете, че всеки мъж, появил се в живота ви, е точно този, за когото копнеете.   Всъщност  много мъже са просто жаби, които не си заслужава да целувате  – а и дори да го направите, те  определено няма да се превърнат в принцове .  Колкото и очарователен да ви изглежда един представител на силния пол, това може да е само  привидно . Така че бъдете умни и малко предпазливи, защото „опасности“ дебнат от много страни. Под опасности имаме предвид съществуването на  няколко типа мъже , които колкото и невероятна усмивка или пък чувство за хумор да имат, са всичко друго, но  не и подходящи за вас . Вие копнеете за любов, но със сигурност няма да я получите от тях. Ето защо бъдете особено категорични в отказа си, когато попаднете на някои от следните типове мъже: Господин „Невинаги съм свободен“ Той живее в същия град като вас, но почти не намира време, в което да се видите?  Отговаря само на някои от обаждани

Замразете лимон и мед и кажете сбогом на туморите, диабета и затлъстяването

Замразете лимон и мед и кажете сбогом на туморите, диабета и затлъстяването By editor2 Всеки знае за предимствата на цитрусовите плодове и още повече за ползите от лимоните. Без тях е трудно да си представим живота. Лимоните са богати на витамини и антиоксиданти и все още са достъпни през цялата година. Но знаете ли, че тези ярки плодове могат да бъдат още по-полезни? И днес ще ви кажем точно какво трябва да се направи за това.   Ползите от лимоните за тялотоЛимоновият сок, вода с мед и лимон, само пресен лимон със захар са рецепти, използвани във всеки дом. Този плод е станал повече от обикновено. Много е известно за неговите полезни свойства. Освен че е най-богатият източник на витамин С, той съдържа много минерали: магнезий, калций и калий. Лимон  – естествено средство, което подобрява имунната система. Той е и един от най-мощните антиоксиданти. Употребата на този плод увеличава способността на организма да пречиства кръвта и кръвоносните съдове. Но, както се оказа, замр

Сексуалните проблеми при жените и мъжете

  Здравейте! Искам да споделя някои лични наблюдения,а също така и професионално организирани проучвания за сексуалните дисфункции при жените и при мъжете. Както виждате тези проблеми се отнасят и за двата пола. Според пълен анализ на данни от едно цялостно проучване на сексуалността при жените и при мъжете се стига до следните резултати:   Повече от 40% от жените и 30% от мъжете редовно нямат желание за секс,не могат да постигнат оргазъм или страдат от други сексуални проблеми. Този анализ е базиран на широк обхват от интервюта на 1,749 жени и на 1410 мъже.   От интервюираните жени липсата на желание за секс е бил 22%,а други 14% са се оплаквали,че имат проблем да се възбудят.   Общо 26% са казали,че редовно не изпитват оргазъм,а други 23% са казали,че секса не им доставя никакво удоволствие.   При мъжете 21% са се оплаквали,че получават много бърза еякулация, а 5% са заявили,че имат проблеми с постигане на ерекция. Общо 14% са казали,че нямат интерест за секс,