Пропускане към основното съдържание

Коя планета управлява зодията ви и влияе на живота ви: ако сте ОВЕН управлява ви Марс и сте пълен с

Коя планета управлява зодията ви и влияе на живота ви: ако сте ОВЕН управлява ви Марс и сте пълен с
By IndexInfo

„Астрологията е език. Ако разбираш този език, небето говори с теб.

”~ Дейн Рудхяр
Един от начините да разберете себе си е да разберете управляващата си планета.

Всеки зодиакален знак има управляваща планета и тя е отговорна за някои от ключовите ти черти на личността. Митовете, свързани с вашата управляваща планета, разкриват много за вашата истинска природа. Нека да разберем вашата управляваща планета и как тя ви влияе.

Овен: Управляван от Марс

Марс, Богът на войната, е вашата управляваща планета. Марс е свързан с действие, желание, енергия, решителност и страст. Точно като Марс, вие сте пламенен и страстен. Вие сте пълни с енергия и ентусиазъм. Вие сте ориентирани към действие и много добре се справяте.

Вие сте амбициозни и желаете да успеете. От негативната страна може да бъдете нетърпеливи и раздразнителни. Мисли преди да говориш. Не бъдете упорити. Завършете започнатото. Търпението е ваш приятел и гневът е вашият враг.

Телец: Управляван от Венера

Венера, богинята на любовта, е вашата управляваща планета. Венера е планетата на пари и любов. В Телец се подчертава земният и материалистичен аспект на Венера. Вие сте стабилни, надеждни, практични и трудолюбиви. Вие оценявате красотата, удоволствието и комфорта. Като отрицателната забележка, точно като Венера, можеш да бъдеш празен и самодоволен. Промяната е твоя приятелка и мързелът е твоят враг.

Близнаци: управляван от Меркурий

Меркурий, Пратеникът на боговете, е вашата управляваща планета. Меркурий е свързан с комуникация и себеизразяване. Интелектуалните аспекти на Меркурий се изразяват по-силно в Близнаци. Точно като Меркурий, вие сте любопитни, комуникативни и гъвкави. Вие сте информирани, интелектуални и остроумни. Вашите отлични умения за разговор ви помагат да разширите социалния си кръг. Меркурий също може да ви направи нервен, неспокоен и непоследователен. Придържайте се към плана, скъпи Близнаци. Фокусът е вашият приятел и безпокойството ви е враг.

Рак: Управляван от Луната

Вашата управляваща планета е Луната. Луната представя емоции, настроение, нужди, навици, реакции и безсъзнание. Луната е свързана с женската енергия. Вие сте чувствителна и емоционална душа. Вие имате състрадателно сърце и се грижите дълбоко за другите. Понякога оставяте емоциите ви да ви напътстват. Този подход към живота може да ви накара да се почувствате уязвим, но също така може да ви направи изключително интуитивен. Вашата управляваща планета може да подобри вашето въображение, творчество, интуиция и състрадание. Луната също може да ви направи мрачни и ирационални. Не позволявайте на емоциите ви да ви контролират. Оптимизмът е вашият приятел и самосъжалението е вашият враг.

Лъв: Управляван от Слънцето

Вашата управляваща планета е Слънцето. Слънцето представлява нашето его, воля, жизненост, идентичност и съзнателен ум. Вие сте смели, горди, щедри, топли и уверени. Точно както Слънцето е център на нашата слънчева система, бихте искали да бъдете в центъра на вниманието. Като отрицателна бележка, може да бъдете самохвалци, злонамерени, арогантни и упорити. Смирението е ваш приятел и гневът е вашия враг.

Дева: Управляван от Меркурий

Меркурий, пратеник на боговете, управлява Дева. Практическите аспекти на Меркурий се изразяват по-силно в Дева. Вие сте логични, практични и ориентирани към детайлите. Меркурий ви помага да вземате решения по най-практичен и рационален начин. Имате мощен ум, който ви помага да научите, анализирате и се фокусирате върху детайлите. Това ви помага да се стремите и да постигнете съвършенство във всичко, което правите. Но това също може да ви направи изключително критични към себе си и другите. Научете се да гледате по-голямата картина. Вижте красотата в несъвършенство. Хвалете себе си и всички. Комплиментите са вашите приятели и притесненията са вашият враг.

Везни: управлявани от Венера

Венера, Богинята на Любовта, управлява Везни. Венера е свързана с любов, хармония, баланс, справедливост, красота, грация, чар, справедливост, спокойствие и сътрудничество. Вие се управлявате от сърцето си. Вие сте очарователна, приятелска душа, която търси любов, мир, баланс и хармония в живота. Венера е повишила Вашите артистични способности и ви е дала око за красота. Обичаш да се обграждаш с красиви неща. Вие сте дипломатични и виждате всички страни на ситуацията. Като отрицателна бележка, можете да бъдете самодоволни и нерешителни. Вземете решение и се придържайте към него. Решителността е ваш приятел и лекомислието е врагът ви.

Скорпион: Управляван от Плутон

Плутон, Богът на подземния свят, е вашата управляваща планета. Плутон е интензивен и страстен. Плутон е свързан с трансформация, обновление и прераждане. Вие сте фокусирани и нищо не може да ви отклони от целите ви. Имате дълбока вътрешна нужда да търсите истината и да разкривате скритите неща. Истината в крайна сметка ще ви освободи. Плутон ви дава тази способност да се трансформирате и да вървите по пътя към най-висшето си добро. Като отрицателна бележка, Плутон има натрапчива нужда от власт и контрол, които могат да бъдат изразени по разрушителен начин. Прошката е твоя приятелка, а тайните ти са твоите врагове.

Стрелец: управляван от Юпитер

Юпитер, Кралят на боговете, е вашата управляваща планета. Юпитер е свързан с растежа и разширяването. Юпитер се свързва с надежда, вяра, цел, възможност и растеж. Юпитер е планета на късмета, изобилието и оптимизма. Точно като Юпитер, вие се чувствате щастливи и оптимистични през цялото време. Вие сте приключенски и обичате да поемате риск, тъй като имате вяра, че всичко ще свърши във ваша полза. При отрицателна бележка, уверете се, че не проявявате прекалено самоувереност и вярвате в нещата на сляпо. Тактът е ваш приятел и преувеличението е вашия враг.

Козирог: Управляван от Сатурн

Сатурн е вашата управляваща планета. Сатурн е свързан с ограничение, отговорност, ангажираност, дисциплина и упорита работа. Вие сте амбициозни и работите много усилено, за да постигнете целите си. Вие сте решени да успеете срещу всички шансове, стъпка по стъпка. Сатурн дава търпение, мъдрост, решителност и фокус. Вие сте много реалистични и практични. При отрицателна бележка може да сте песимистични и прекалено предпазливи. Оптимизмът е ваш приятел, опасението е вашият враг.

Водолей: Управляван от Уран

Уран е вашата управляваща планета. Тя е свързана с иновации, открития, напредък и новост. Точно като Уран, обичаш да бъдеш различен. Вие сте творческа и ексцентрична душа, която обича да празнува с оригиналност и индивидуалност. Уран ви дава сили да бъдете независими и да се откроявате сред тълпата. При отрицателна бележка можете да бъдете бунтовник без причина. Отговорностите са вашите приятели и екстремизмът е вашият враг.

Риби: Управляван от Нептун

Нептун, Бог на морето, е вашата управляваща планета. Нептун е свързан с вдъхновение, мечти, интуиция и духовност. Вие сте мечтател. Вие сте изгубени в света на сънищата, където всичко е просто перфектно. Нептун ви влияе и вие сте със силно въображение, интуитивен, творчески, мил и състрадателен. Вие вярвате, че светът е пълен с магия и винаги сте в търсене на тази магия. При отрицателна бележка можете да се опитате да избягате от суровата реалност на живота, като развиете пристрастяване. Останете на земята скъпи Риби. Реалността е твоя приятелка и пристрастяванията са твоите врагове.

Астрологичен план

Управляващите планети разкриха ли нещо ново за вас или вашите близки? Управляващите планети са свещени прозорци, които ви водят към пътя на самооткриването. Моля, поканете вашите приятели и близки да се присъединят към това пътуване на растеж и откриване на себе си.

За жената



January 29, 2019 at 04:07PM
via The Mainline http://bit.ly/2BbdJNN

Коментари

Популярни публикации от този блог

6 типа МЪЖЕ, които не са подходящи за вас

Ако искате да бъдете щастливи и да намерите истинската любов, не мислете, че всеки мъж, появил се в живота ви, е точно този, за когото копнеете.   Всъщност  много мъже са просто жаби, които не си заслужава да целувате  – а и дори да го направите, те  определено няма да се превърнат в принцове .  Колкото и очарователен да ви изглежда един представител на силния пол, това може да е само  привидно . Така че бъдете умни и малко предпазливи, защото „опасности“ дебнат от много страни. Под опасности имаме предвид съществуването на  няколко типа мъже , които колкото и невероятна усмивка или пък чувство за хумор да имат, са всичко друго, но  не и подходящи за вас . Вие копнеете за любов, но със сигурност няма да я получите от тях. Ето защо бъдете особено категорични в отказа си, когато попаднете на някои от следните типове мъже: Господин „Невинаги съм свободен“ Той живее в същия град като вас, но почти не намира време, в което да се видите?  Отговаря само на някои от обаждани

Замразете лимон и мед и кажете сбогом на туморите, диабета и затлъстяването

Замразете лимон и мед и кажете сбогом на туморите, диабета и затлъстяването By editor2 Всеки знае за предимствата на цитрусовите плодове и още повече за ползите от лимоните. Без тях е трудно да си представим живота. Лимоните са богати на витамини и антиоксиданти и все още са достъпни през цялата година. Но знаете ли, че тези ярки плодове могат да бъдат още по-полезни? И днес ще ви кажем точно какво трябва да се направи за това.   Ползите от лимоните за тялотоЛимоновият сок, вода с мед и лимон, само пресен лимон със захар са рецепти, използвани във всеки дом. Този плод е станал повече от обикновено. Много е известно за неговите полезни свойства. Освен че е най-богатият източник на витамин С, той съдържа много минерали: магнезий, калций и калий. Лимон  – естествено средство, което подобрява имунната система. Той е и един от най-мощните антиоксиданти. Употребата на този плод увеличава способността на организма да пречиства кръвта и кръвоносните съдове. Но, както се оказа, замр

Сексуалните проблеми при жените и мъжете

  Здравейте! Искам да споделя някои лични наблюдения,а също така и професионално организирани проучвания за сексуалните дисфункции при жените и при мъжете. Както виждате тези проблеми се отнасят и за двата пола. Според пълен анализ на данни от едно цялостно проучване на сексуалността при жените и при мъжете се стига до следните резултати:   Повече от 40% от жените и 30% от мъжете редовно нямат желание за секс,не могат да постигнат оргазъм или страдат от други сексуални проблеми. Този анализ е базиран на широк обхват от интервюта на 1,749 жени и на 1410 мъже.   От интервюираните жени липсата на желание за секс е бил 22%,а други 14% са се оплаквали,че имат проблем да се възбудят.   Общо 26% са казали,че редовно не изпитват оргазъм,а други 23% са казали,че секса не им доставя никакво удоволствие.   При мъжете 21% са се оплаквали,че получават много бърза еякулация, а 5% са заявили,че имат проблеми с постигане на ерекция. Общо 14% са казали,че нямат интерест за секс,