Пропускане към основното съдържание

Гениалният Ото Варбург е открил как да се предпазим от рак още през 1923! Ето какво крият толкова години!

Гениалният Ото Варбург е открил как да се предпазим от рак още през 1923! Ето какво крият толкова години!
By IndexInfo

Oсновната причина за рак е открита още през 1923 г., но  много малко хора знаят за това, защото тази истина е скрита от фармацевтичните  индустрии

През 1931 г. немският учен Ото Хайнрих Варбург получил Нобелова награда за откриване на основната причина за появата на рак.

Д-р Ото Варбург открил, че ракът е резултат от антифизиологични сили и антифизиологичния начин на живот.

С  антифизиологичен начин на хранене и липса на физическа активност тялото създава кисела среда. Клетъчната киселинност е причина за изхвърляне на кислорода.

Липсата на кислород в клетките създава кисела среда

Д-р Варбург заявил: Намаляването на кислорода и увеличаване на киселинността в организма са две страни на един и същи медал: ако някой има едното, има и другото. Реално  киселата среда е среда без кислород.

Всички нормални клетки се нуждаят от кислород, но туморните могат да живеят без него.

Туморните тъкани са киселинни, докато здравите тъкани са алкални

В своето произведение „Метаболизмът на тумора“ Ото Варбург казва, че всички ракови форми се характеризират с две фундаментални условия: кръвна киселинност и хипоксия.

Ученият открил и че туморните клетки са анаеробни (не поемат кислород) и не могат да оцелеят в присъствието на високи концентрации на кислород. Туморните клетки могат да издържат само с глюкоза и в среда без кислород.

Здрави клетки без  35 % кислород могат да се трансформират в клетка с рак само за два дни. Всички нормални клетки имат нужда от кислород, но клетките с тумор могат да живеят без кислород. Това е характерно правило, обобщава  д-р  Варбург.

Според него, ракът не е нищо друго, освен защитен механизъм, който имат някои телесни клетки, които са оцелели в кисела среда без наличие на кислород.

ВАЖНО:  Храната в зависимост от  протеините, въглехидратите, мазнините, витамините и минералите гарантира и създава условия на киселинност или алкалност в тялото. С други думи … всичко зависи от това, което се яде.

Киселинното или алкалното състояние се измерват с PH, чиито стойности преминават от 0-14, където 7 е неутрална зона. От 0-7 е кисела среда, а от  7 до 14 алкална.

Важно е да се знае как киселинната или алкалната храна се отразяват на здравето, тъй като клетките, за да функционират успешно би трябвало да се намират в PH зоната малко над 7

Здрав човек има PH в кръвта между 7,4 и 7,45.

Ако PH стойността при някого е под 7, този човек изпада в кома.

Храна, която увеличава киселинността на организма:

рaфинирана захар и всички нейни производни,
продукти от животински произход (мляко и сирене),
сол,
рaфинирано брашно и всички негови производни (тестени изделия, торти, бисквити),
хляб,
маргарин,
кофеин (кафе, черен чай, шоколад),
алкохол,
цигари,
всяка варена храна (храносмилането унищожава кислорода и повишава киселинността на храната),
цялата промишлено преработена храна в консерви, която съдържа консерванти, изкуствени оцветители, аромати, стабилизатори и други.

Храна, която алкализира организма:

Всички сурови зеленчуци. Суровите зеленчуци произвеждат кислород за разлика от термично обработените.
Плодовете. Плодовете произвеждат много кислород.
Водата е важна за производството на кислород. Хроничното напрежение е много важно и е причина за по-голямата част от всички дегенеративни заболявания.
Движението дава кислород на цялото тяло. Заседналият начин на живот съсипва здравето.

За здравословен начин на живот е подходящо храната да е  60% алкална. Трябва да се избягват продукти, които са предимно кисели, като газираните промишлени напитки, рафинираните захари, както и всички подсладители.

Не злоупотребявайте със солта,  използвайте я възможно най-малко.

За болни хора е идеално 80% от храната да е алкална и да се избягват всички вредни продукти.

При заболяване от рак, съветът е алкализиране на тялото колкото е възможно повече

Химиотерапията не лекува рака, напротив увеличава киселинността на организма.

Химиотерапията увеличава киселинността на организма до такава степен, че  организмът трябва да започне да харчи резервите на кислород и за да неутрализира киселинността  жертва минералите, които се намират в костите, зъбите, в ноктите и косата.

Поради тази причина на пациентите, които са подложени на химиотерапия им пада косата, установил д-р Варбург.

Д-р Джордж Криле Кливиленд, един от световно известните хирурзи открито заявява: „Всички видове смърт, наречени „естествени“ не са нищо друго освен крайна точка на киселинно наситено тяло“.

Ракът не се наследява, това, което се наследява са хранителните навици т.е. начинът на живот. Лошите хранителни навици могат да доведат  до рак.



October 26, 2018 at 02:37PM
via The Mainline https://ift.tt/2qdOp3Q

Коментари

Популярни публикации от този блог

6 типа МЪЖЕ, които не са подходящи за вас

Ако искате да бъдете щастливи и да намерите истинската любов, не мислете, че всеки мъж, появил се в живота ви, е точно този, за когото копнеете.   Всъщност  много мъже са просто жаби, които не си заслужава да целувате  – а и дори да го направите, те  определено няма да се превърнат в принцове .  Колкото и очарователен да ви изглежда един представител на силния пол, това може да е само  привидно . Така че бъдете умни и малко предпазливи, защото „опасности“ дебнат от много страни. Под опасности имаме предвид съществуването на  няколко типа мъже , които колкото и невероятна усмивка или пък чувство за хумор да имат, са всичко друго, но  не и подходящи за вас . Вие копнеете за любов, но със сигурност няма да я получите от тях. Ето защо бъдете особено категорични в отказа си, когато попаднете на някои от следните типове мъже: Господин „Невинаги съм свободен“ Той живее в същия град като вас, но почти не намира време, в което да се видите?  Отговаря само на някои от обаждани

Замразете лимон и мед и кажете сбогом на туморите, диабета и затлъстяването

Замразете лимон и мед и кажете сбогом на туморите, диабета и затлъстяването By editor2 Всеки знае за предимствата на цитрусовите плодове и още повече за ползите от лимоните. Без тях е трудно да си представим живота. Лимоните са богати на витамини и антиоксиданти и все още са достъпни през цялата година. Но знаете ли, че тези ярки плодове могат да бъдат още по-полезни? И днес ще ви кажем точно какво трябва да се направи за това.   Ползите от лимоните за тялотоЛимоновият сок, вода с мед и лимон, само пресен лимон със захар са рецепти, използвани във всеки дом. Този плод е станал повече от обикновено. Много е известно за неговите полезни свойства. Освен че е най-богатият източник на витамин С, той съдържа много минерали: магнезий, калций и калий. Лимон  – естествено средство, което подобрява имунната система. Той е и един от най-мощните антиоксиданти. Употребата на този плод увеличава способността на организма да пречиства кръвта и кръвоносните съдове. Но, както се оказа, замр

Сексуалните проблеми при жените и мъжете

  Здравейте! Искам да споделя някои лични наблюдения,а също така и професионално организирани проучвания за сексуалните дисфункции при жените и при мъжете. Както виждате тези проблеми се отнасят и за двата пола. Според пълен анализ на данни от едно цялостно проучване на сексуалността при жените и при мъжете се стига до следните резултати:   Повече от 40% от жените и 30% от мъжете редовно нямат желание за секс,не могат да постигнат оргазъм или страдат от други сексуални проблеми. Този анализ е базиран на широк обхват от интервюта на 1,749 жени и на 1410 мъже.   От интервюираните жени липсата на желание за секс е бил 22%,а други 14% са се оплаквали,че имат проблем да се възбудят.   Общо 26% са казали,че редовно не изпитват оргазъм,а други 23% са казали,че секса не им доставя никакво удоволствие.   При мъжете 21% са се оплаквали,че получават много бърза еякулация, а 5% са заявили,че имат проблеми с постигане на ерекция. Общо 14% са казали,че нямат интерест за секс,