Пропускане към основното съдържание

8 типа мъже, които не стават за съпрузи

8 типа мъже, които не стават за съпрузи
By IndexInfo

Не се омъжвайте за такъв мъж, дори да сте много влюбена. Всяка неомъжена жена е добре да знае, че трябва да избира много внимателно своя бъдещ съпруг.

От нейното решение зависи до 90 процента от това дали тя ще бъде щастлива или нещастна в житейски план занапред. Бракът е сериозен ангажимент. Трябва да се омъжите за човек, който ще бъде ваш любим, но и ваш най-добър приятел, довереник и партньор в живота.

Без значение колко сте влюбена в даден мъж, не се омъжвайте за него, ако той има следните характеристики:

1. Женкар, който гледа на жените като на предмети

Мъж, който се държи неуважително с жените, сякаш те са предмети за удоволствие, ще ви обича колкото обича и луксозната си кола или скъпия си часовник. След известно време вие ще му омръзнете като стара вещ. Такъв мъж може да ви осигури финансово, но няма да ви даде нищо в емоционален, интелектуален или духовен план.

2. Егоцентричен мъж, който мисли само за себе си

Връзката с такъв мъж може да е двупосочна улица. Той може би ще бъде щедър към вас, може би ще е много романтичен, но вие ще трябва да се съобразявате единствено с неговите желания и нужди. Егоцентричните хора мислят основно за себе си и дори когато имат сериозна връзка, те не са склонни да правят компромиси в името на мира и хармонията с половинката си.

3. Прекалено материалистично настроен мъж

Ако един мъж е твърде меркантилен, той никога няма да разбере тънкостите на човешките емоции. Той просто ще се интересува от плитки разговори, свързани с бизнес, пари, придобивки и вещи, и няма да може да реагира адекватно в моменти на уязвимост. Ако не искате да плувате в плитки води през целия си живот, стойте далеч от такъв тип мъже.

4. Мъж, който е твърде голям купонджия

Хубаво е един мъж да може да се забавлява, но от време на време, а не през цялото време. Мъж, който мисли само за партита и купони, няма да бъде готов да поеме отговорност и няма да има зрялост, за да се справи с промените, които носи брачния живот.

5. Мъж, който иска да ви контролира

Ако вашият любим иска да знае винаги къде се намирате, какво правите, с кого сте, ако той ви казва какво да обличате, с кого да дружите, ако той взима решенията къде да ходите на почивка, къде да излизате на заведения и т.н., ще имате проблем, ако се омъжите за него. Вместо съпруг ще си имате шеф у дома, който ще смята, че е по-добър и по-интелигентен от вас и ще иска да правите всичко по неговия начин. Бракът с такъв мъж ще сложи край на вашата свобода и индивидуалност!

6. Мъж, който е несигурен в себе си

Несигурният мъж (който не се смята за достатъчно добър) има много комплекси и е възможно да ги избива като започне да ви тормози по някакъв начин. Например, той може да се окаже свръх ревнив или твърде мрачен и досаден. Възможно е такъв мъж да не се справя финансово със семейните си задължения. Ако не искате да се грижите за такъв мъж и да му бъдете спасител, вместо съпруга, не се омъжвате за него!

7. Мъж, който има фобия към обвързване

Ако един мъж има фобия към обвързването и е готов да ви направи бебе, но не и да сключи брак с вас, трудно ще можете да разчитате на него в по-далечно бъдеще. Най-вероятно този мъж ще иска да живеете според неговите условия. В същото време той няма да е напълно готов да ви се разкрие на едно по-интимно, емоционално ниво. Ако търсите дългосрочни, здрави взаимоотношения, които да ви носят радост, стойте далеч от такъв мъж.

8. Мъж, който не умее да разговаря с вас

В една пълноценна връзка, умението да се общува с партньора, е от първостепенно значение. С вашия съпруг ще бъдете на различни мнения много пъти в живота, но трябва да можете като зрели индивиди, да намерите път към консенсус чрез дискусия. Ако сте с човек, с когото усещате, че нямате добра комуникация, или виждате, че той нарочно избягва по- трудните разговори, не бързайте с брака. Такъв тип мъже предпочитат да бягат от проблемите, вместо да се справят с тях. Бракът с такъв мъж ще ви подложи на редица стресови ситуации. Ще усещате, че сте по-скоро сама в изпитанията на живота, вместо да имате партньор в добро и лошо.



September 27, 2018 at 09:33AM
via The Mainline https://ift.tt/2IlI4vo

Коментари

Популярни публикации от този блог

6 типа МЪЖЕ, които не са подходящи за вас

Ако искате да бъдете щастливи и да намерите истинската любов, не мислете, че всеки мъж, появил се в живота ви, е точно този, за когото копнеете.   Всъщност  много мъже са просто жаби, които не си заслужава да целувате  – а и дори да го направите, те  определено няма да се превърнат в принцове .  Колкото и очарователен да ви изглежда един представител на силния пол, това може да е само  привидно . Така че бъдете умни и малко предпазливи, защото „опасности“ дебнат от много страни. Под опасности имаме предвид съществуването на  няколко типа мъже , които колкото и невероятна усмивка или пък чувство за хумор да имат, са всичко друго, но  не и подходящи за вас . Вие копнеете за любов, но със сигурност няма да я получите от тях. Ето защо бъдете особено категорични в отказа си, когато попаднете на някои от следните типове мъже: Господин „Невинаги съм свободен“ Той живее в същия град като вас, но почти не намира време, в което да се видите?  Отговаря само на някои от обаждани

Замразете лимон и мед и кажете сбогом на туморите, диабета и затлъстяването

Замразете лимон и мед и кажете сбогом на туморите, диабета и затлъстяването By editor2 Всеки знае за предимствата на цитрусовите плодове и още повече за ползите от лимоните. Без тях е трудно да си представим живота. Лимоните са богати на витамини и антиоксиданти и все още са достъпни през цялата година. Но знаете ли, че тези ярки плодове могат да бъдат още по-полезни? И днес ще ви кажем точно какво трябва да се направи за това.   Ползите от лимоните за тялотоЛимоновият сок, вода с мед и лимон, само пресен лимон със захар са рецепти, използвани във всеки дом. Този плод е станал повече от обикновено. Много е известно за неговите полезни свойства. Освен че е най-богатият източник на витамин С, той съдържа много минерали: магнезий, калций и калий. Лимон  – естествено средство, което подобрява имунната система. Той е и един от най-мощните антиоксиданти. Употребата на този плод увеличава способността на организма да пречиства кръвта и кръвоносните съдове. Но, както се оказа, замр

Сексуалните проблеми при жените и мъжете

  Здравейте! Искам да споделя някои лични наблюдения,а също така и професионално организирани проучвания за сексуалните дисфункции при жените и при мъжете. Както виждате тези проблеми се отнасят и за двата пола. Според пълен анализ на данни от едно цялостно проучване на сексуалността при жените и при мъжете се стига до следните резултати:   Повече от 40% от жените и 30% от мъжете редовно нямат желание за секс,не могат да постигнат оргазъм или страдат от други сексуални проблеми. Този анализ е базиран на широк обхват от интервюта на 1,749 жени и на 1410 мъже.   От интервюираните жени липсата на желание за секс е бил 22%,а други 14% са се оплаквали,че имат проблем да се възбудят.   Общо 26% са казали,че редовно не изпитват оргазъм,а други 23% са казали,че секса не им доставя никакво удоволствие.   При мъжете 21% са се оплаквали,че получават много бърза еякулация, а 5% са заявили,че имат проблеми с постигане на ерекция. Общо 14% са казали,че нямат интерест за секс,