Пропускане към основното съдържание

15 почти сигурни признака, че вашият приятел е гей!

Знаете ли по какво си приличат Нийл Патрик-Харис, Рики Мартин и Дарън Хейс? Освен, че и тримата пеят, общото е, че и тримата предпочитат мъжкия пол. В днешно време вече не е изненада, когато красив, поддържан и талантлив мъжага си признае, че е гей. В тази статия ще ви представим 15 признака, с които да проверите дали и вашият любим не си пада по мъже.

Започваме…

№1 Той не проявява сексуален интерес към теб

Сама по себе си, това не е достатъчна причина да мислиш, че гаджето ти е гей. Има дни, когато дори на мъжете не им е до секс. Но…
Загубил ли е мъжът ти сексуално желание към теб, въпреки че се опитваш да внесеш разнообразие в леглото? Прекарвате много време заедно, но той избягва да те целува страстно? Ако той не проявява интерес към други жени има голяма вероятност да си пада по други… мъже.

№2 Твоят любим се заглежда по мъже

Случвало ли ти се е да хванеш мъжа си да наблюдава друг мъж, докато мисли, че не гледаш? Това би било особено очевидно на плажа, където е пълно с полуголи красавци, разхождащи се навсякъде, или когато танцувате в дискотеката, а той се заглежда по задните части за бармана.

№3 Сексуалните фантазии

Твоя мъж има сексуални фантазии, които са по-специфични от други. Дали му харесват сценарии, в които той е в сексуална връзка с друг мъж? Експериментите са нещо хубаво, примамливо и вълнуващо, и разнообразяват връзката, но ако гей фантазията е единственото, което го възбужда, може би ще трябва да поговорите за предпочитанията и наклонности му.

№4 Той флиртува с мъжете

Между момичетата може да има закачки, да си говорят сладко помежду си. Мъжете не го правят. Никога! Момчетата не правят комплименти един на друг и не използват празни приказки. Предпочитат точните думи, за да стане ясно всичко и да няма грешно разбрани неща. Само един мъж, който е сексуално заинтересован от друг мъж ще флиртува с него. Твоят човек прави ли комплименти на сладура във фитнеса? Може би трябва да се замислиш…

№5 Гаджето ти харесва проникване отзад

Когато един мъж е с хомосексуални наклонности, той определено би искал нещо отзад по време на секс. На твоя мъж харесва ли му да използва вибратора ти за собствено удоволствие? Предпочита ли проникването да е в него, отколкото той да върши тази задачка?

№6 Той има много прикрити гей приятели

Всички знаем поговорката „С какъвто се събереш, такъв ставаш“. Така че, ако гаджето ти контактува с много скрити хомосексуалисти, нищо чудно и той да е прикрит гей.

№7 Той се радва на вниманието на други мъже към него

Забелязала ли си други мъже „случайно“ да намигат на твоя човек, докато сте на почивка? А обърнала ли си внимание дали това „тайно“ не го радва? Мъжете обичат вниманието, което им се показва, но само ако е от противоположния пол.



№8 Той гледа много гей порно

Дори и мъжете с главно М се случва да гледат гей порно. Сигурно няма да си признаят, но любопитството е нещо нормално за всеки човек. Да гледаш едно-две гей видеа е нещо нормално, с познавателна цел. Съмненията може да те завладеят, ако любимият гледа десетина гей филма в един ред.

№9 Подаръци, които не са за теб

Да, и мъжете си правят подаръци за празниците, но ако приятеля ти често купува малки, луксозни подаръци за сладкия колега от офиса му, нещата със сигурност „намирисват“ – хомосексуалните мъже привличат обекта на желанията си точно както другите мъже.

№10 Невербална комуникация

Изпитвала ли си някога чувството, че твоя човек води по-специална, невербална комуникация в приятеля си. Може би по-специален поглед или докосване, което е продължило по-дълго от нормалното? Чувстваш ли се странно и неловко, когато си с гаджето и приятелчетата му?

№11 Той не говори за гейовете

Има два типа хомосексуални мъже. Едните искат постоянно да се говори на темата „гей“. А другите – и дума да не се споменава, тема табу. Това е като защитна реакция да не би да го „разкрият“.

№12 Той прекарва много време в дома на свой приятел

Много по-лесно за един мъж е да има любовна връзка с мъж, отколкото с жена. За никого не е странно, че двама мъже спят в една и съща стая например. Дали мъжът ти не прекарва толкова време с някой особен приятел?

№13 Той става много закачлив с други мъже

И това става най-често като те пият. Както другите мъже, които като пийнат придобиват повече смелост, за да се закачат със сладката сервитьорка, така и хомосексуалните мъже се „разкриват“ след като са пийнали.

№14 Тайни разговори

Любимият ти и неговият приятел се държат странно и шушукат? Възможно е да организират изненада за рождения ти ден. Но, ако постоянно ги хващаш в неудобни ситуации е време да се замислиш.

№15 Довери се на инстинкта си

Това е най-точното правило, което трябва да послушаш. Дори да не вярваш, жените имат особено шесто чувство, което само трябва да се научиш да използваш. И най-важното – не бързайш с изводите, особено, ако нямаш доказателства.

Коментари

Популярни публикации от този блог

6 типа МЪЖЕ, които не са подходящи за вас

Ако искате да бъдете щастливи и да намерите истинската любов, не мислете, че всеки мъж, появил се в живота ви, е точно този, за когото копнеете.   Всъщност  много мъже са просто жаби, които не си заслужава да целувате  – а и дори да го направите, те  определено няма да се превърнат в принцове .  Колкото и очарователен да ви изглежда един представител на силния пол, това може да е само  привидно . Така че бъдете умни и малко предпазливи, защото „опасности“ дебнат от много страни. Под опасности имаме предвид съществуването на  няколко типа мъже , които колкото и невероятна усмивка или пък чувство за хумор да имат, са всичко друго, но  не и подходящи за вас . Вие копнеете за любов, но със сигурност няма да я получите от тях. Ето защо бъдете особено категорични в отказа си, когато попаднете на някои от следните типове мъже: Господин „Невинаги съм свободен“ Той живее в същия град като вас, но почти не намира време, в което да се видите?  Отговаря само на някои от обаждани

Замразете лимон и мед и кажете сбогом на туморите, диабета и затлъстяването

Замразете лимон и мед и кажете сбогом на туморите, диабета и затлъстяването By editor2 Всеки знае за предимствата на цитрусовите плодове и още повече за ползите от лимоните. Без тях е трудно да си представим живота. Лимоните са богати на витамини и антиоксиданти и все още са достъпни през цялата година. Но знаете ли, че тези ярки плодове могат да бъдат още по-полезни? И днес ще ви кажем точно какво трябва да се направи за това.   Ползите от лимоните за тялотоЛимоновият сок, вода с мед и лимон, само пресен лимон със захар са рецепти, използвани във всеки дом. Този плод е станал повече от обикновено. Много е известно за неговите полезни свойства. Освен че е най-богатият източник на витамин С, той съдържа много минерали: магнезий, калций и калий. Лимон  – естествено средство, което подобрява имунната система. Той е и един от най-мощните антиоксиданти. Употребата на този плод увеличава способността на организма да пречиства кръвта и кръвоносните съдове. Но, както се оказа, замр

Сексуалните проблеми при жените и мъжете

  Здравейте! Искам да споделя някои лични наблюдения,а също така и професионално организирани проучвания за сексуалните дисфункции при жените и при мъжете. Както виждате тези проблеми се отнасят и за двата пола. Според пълен анализ на данни от едно цялостно проучване на сексуалността при жените и при мъжете се стига до следните резултати:   Повече от 40% от жените и 30% от мъжете редовно нямат желание за секс,не могат да постигнат оргазъм или страдат от други сексуални проблеми. Този анализ е базиран на широк обхват от интервюта на 1,749 жени и на 1410 мъже.   От интервюираните жени липсата на желание за секс е бил 22%,а други 14% са се оплаквали,че имат проблем да се възбудят.   Общо 26% са казали,че редовно не изпитват оргазъм,а други 23% са казали,че секса не им доставя никакво удоволствие.   При мъжете 21% са се оплаквали,че получават много бърза еякулация, а 5% са заявили,че имат проблеми с постигане на ерекция. Общо 14% са казали,че нямат интерест за секс,